Stieren - Brown Swiss

Nederlandse vlag Duitse vlag
Basis

Heeft u interesse in een Brown Swiss stier? GGI Holland heeft jarenlange ervaring met zuiver Brown Swiss en met het inkruisen ervan in Nederland. We importeren sperma van Duitse fok- en proefstieren, waar wij gespecialiseerd in zijn, en van elk gewenst ras. Daarnaast bieden wij u een breed assortiment aan verschillende staltoebehoren en KI-benodigdheden.

De kenmerken van de Brown Swiss stier

De Brown Swiss is een oud ras dat wereldwijd voorkomt. Oorspronkelijk is het afkomstig uit het Alpengebied van Zwitserland. Een stier van dit ras staat bekend om zijn kracht en harde klauwen. Daarnaast beschikt een Brown Swiss stier over een nauwe vet- en eiwitverhouding en een hoge levensduur. Ontdek alle voordelen van een stier van dit ras en bekijk snel ons gehele assortiment aan stieren. U vindt bij ons altijd een stier voor uw veestapel. Bekijk vandaag nog alle Brown Swiss stieren uit ons volledige aanbod.

Bel voor meer informatie

Heeft u interesse in de Brown Swiss stier? Neem dan contact met ons op! Bent u benieuwd naar een van onze andere stieren, zoals een Fleckvieh, Holstein, Angler of Effektiv stier? Heeft u een vraag over het bestellen van stierensperma? Ook dan neemt u contact met ons op. Wij voorzien u graag van meer informatie over bijvoorbeeld ons paringsprogramma voor stieren. We voorzien u ook graag van advies over onze andere producten. Bel naar 038-3333670.