Stieren - Jersey

Nederlandse vlag Duitse vlag
Basis

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van sperma van een Jersey stier, dan kunt u hiervoor terecht bij GGI-Holland in IJsselmuiden, regio Zwolle. Ons bedrijf biedt een breed assortiment aan fok en proefstieren, waarmee u uw veestapel kunt verbeteren. Wij zijn met ons bedrijf gespecialiseerd in Duitse stieren. Bent u benieuwd van welke stieren wij sperma beschikbaar hebben? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Ontdek ons aanbod Jersey stieren

Het Jersey ras staat bekend om haar hoge vet- en eiwitgehalte, de hardheid en de goede voerefficiëntie. Vanwege haar compacte afmetingen past de Jersey stier in elke stal en ook zijn het hele goede graaskoeien. Een Jersey stier is geschikt om mee in te kruisen op o.a. Holsteins en Brown Swiss koeien. Wanneer u interesse heeft om in te kruisen met een Jersey stier, dan kunt u kiezen uit verschillende stieren. Ontdek ons gehele assortiment van ons bedrijf en bekijk welke stieren voor uw veestapel geschikt zijn. Wij voorzien u graag van het beste advies.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een kruising met de Jersey stier? Of bent u op zoek naar een stier van een van onze andere rassen Belgisch blauw? Of misschien wel de Sakai stier? Neem dan contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over onze diensten en producten, zoals ons uitgebreide stierenpakket en het bestellen van stierensperma. Bel hiervoor naar 038-3333670. Naast het verkrijgen van sperma van verschillende stieren, kunt u ook bij ons terecht voor andere producten voor stal en erf.