Stier zoeken

Bent u een stier aan het zoeken om uw vee mee uit te breiden? Ontdek dan al onze stieren op de stierenkaart van GGI-Holland in IJsselmuiden in regio Zwolle! Wij zijn gespecialiseerd in Duitse stieren. Op de kaart is een totaaloverzicht van de zwartbont en de roodbont stieren te vinden. Zo heeft u bij ons keuze uit vele verschillende stieren. Ontdek ons brede assortiment op de stierenkaart, om de stier die bij u past te zoeken en te vinden!


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

De stier zoeken die bij u past

Wanneer u op zoek bent naar stierensperma om uw vee mee uit te breiden, dan helpen wij u als uw stierensperma-importeur graag met het zoeken van de juiste stier op onze stierenkaart. Zo heeft u onder andere keuze uit een van de verschillende soorten stieren:

Op de stierenkaart kunt u niet alleen de juiste stier zoeken, op deze kaart vindt u ook meer informatie over de stieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fokwaarden van de stieren.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u een stier gevonden op de stierenkaart of bent u nog een stier aan het zoeken in het stierenaanbod? Neem contact met ons bedrijf op, wij geven u graag meer informatie over het bestellen van stierensperma! Heeft u de juiste stier nog niet kunnen vinden of heeft u ergens nog een vraag over? Neem gerust contact met ons op. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen! Bel hiervoor naar 038-3333670.

zwartbond