Stierensperma bestellen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u stierensperma kunt bestellen en kopen? Dan heeft u de juiste plek gevonden! Hiervoor kunt u namelijk terecht bij GGI-Holland in IJsselmuiden, in de buurt van Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in Duitse stieren en bieden veehouders een breed pakket aan verschillende producten en benodigdheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bestellen van mineralenbolussen voor koeien en schapen of het kopen van stierensperma. Daarnaast vindt u bij ons ook handige producten voor stal en erf.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Stierensperma bestellen van verschillende stiersoorten

Bij ons als stierensperma-importeur vindt u een breed pakket aan Duitse KI-stieren. Deze verschillende stieren voorzien u van het  stierensperma dat u wilt kopen. De stieren worden betrokken bij de aangesloten Duitse KI’s. Bij ons kunt u terecht voor een breed aanbod aan sperma van verschillende stieren. Denk bijvoorbeeld aan het kopen en het bestellen van stierensperma van de rassen Holstein, Brown Swiss of de Jersey. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere producten, zoals mineralenbolussen die uw dieren voorzien van de noodzakelijke sporenelementen.

Neem contact met ons op

Bent u zelf veehouder en heeft u interesse in het kopen of het bestellen van stierensperma? Of bent u misschien op zoek naar een van onze andere producten die wij voor u aanbieden, zoals DHZ-KI benodigdheden? Wacht dan niet langer en neem hiervoor zeker eens contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over al onze producten die wij aanbieden en voorzien u graag van meer informatie. Wij zijn telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 038-3333670.

stier