Mineralenbolus

GGI-Holland in IJsselmuiden, in de omgeving van Zwolle, is een bedrijf waarbij u terecht kunt voor verschillende diensten en producten omtrent het fokken van stieren, waaronder de mineralenbolus voor rundvee. Wij zijn naast mineraalbolussen gespecialiseerd in Duitse stieren. Naast dat u bij ons terecht kunt voor de mineralenbolus, vindt u in ons assortiment ook andere producten, waaronder de droogzetbolus. Ontdek snel het gehele assortiment aan mineraalbolussen en maak uw keuze voor de aanschaf van uw bolus!


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

De mineralenbolus: een bolus met een maandenlange werking

Wanneer u een melkveehouder bent, bent u waarschijnlijk al bekend met de mineralenbolus voor stieren en koeien. Deze mineraalbolussen worden gebruikt om uw rundvee een constante aanvulling te geven van sporenelementen en dagelijkse vitaminen. De bolus heeft een maandenlange werking. De werkingsduur van deze bolus ligt tussen de vier en de zes maanden, afhankelijk van welke bolus u kiest. Naast de mineraalbolussen, kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van stierensperma voor uw fokkerij. Ontdek vandaag nog alle producten uit ons volledige assortiment en bekijk of er iets voor u tussen zit!

Bestel uw eigen bolus

Heeft u interesse in deze bolus? Dan plaats u hiervoor snel en gemakkelijk uw bestelling online in onze webshop! Wij zorgen ervoor dat de bolus zo snel mogelijk uw kant op komt. Heeft u vragen over een van de producten, bijvoorbeeld gesekst sperma? Of misschien wel het kopen van een stikstofcontainer? Of wenst u graag meer informatie over de bolussen? Dan kunt u hiervoor contact met ons als importeur opnemen. Dit doet u door te bellen naar 038-3333670. Blijf ook op de hoogte van ons laatste nieuws.

zwartbond