Animax Bolus

Bent u op zoek naar een Animax bolus voor uw stieren? Dan zit u hiervoor goed bij GGI-Holland in IJsselmuiden. Bij ons bestelt u snel en gemakkelijk verschillende KI-benodigdheden voor stieren, waaronder een Animax bolus. Bekijk snel ons volledige aanbod en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben voor het fokken van stieren.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Animax bolus als vitaminesupplement

De Animax bolus is een bolus die bedoelt is voor stieren. Deze bolus is een vitaminesupplement die onder andere kobalt, selenium en vitamine B12 bevat. Het levert aanvullingen van de vier essentiële sporenelementen op pensniveau. Bent u benieuwd geworden wat deze bolus voor uw stieren kunt doen? Of bent u misschien benieuwd naar wat wij nog meer in het aanbod hebben, zoals een droogzetbolus? Bekijk dan zeker eens het volledige assortiment bij ons als stierensperma-importeur en wie weet zitten uw gewenste producten er tussen. Wij helpen u ook graag met het zoeken van de juiste stier.

Bestel uw producten

Heeft u interesse gekregen in het aanschaffen van aan Animax bolus? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling online. Wij zorgen ervoor dat uw producten zo snel mogelijk uw kant op komen. Heeft u vragen over een van de producten of wenst u meer informatie over het bestellen van stierensperma? Of bent u benieuwd naar een van onze stieren, zoals de Fleckvieh? Neem hiervoor contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 038-3333670.

animax bolus