Vruchtbaarheidsmineralen

Voor een goede vruchtbaarheid van stieren zijn vruchtbaarheidsmineralen van groot belang. Een goede vruchtbaarheid zorgt ervoor dat uw fokstieren goed hun werk kunnen doen. De mineralen die u hiervoor nodig heeft, schaft u aan bij GGI-Holland in IJsselmuiden, in de buurt van Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in Duitse stieren en bieden verschillende KI-stieren en KI-benodigdheden voor uw veehouderij.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Ontdek de voordelen van vruchtbaarheidsmineralen

Een duurzame en efficiënte productie wordt mede mogelijk gemaakt door goede vruchtbaarheidsmineralen. Deze mineralen zijn bij ons te vinden. Met een goede productie zorgt u natuurlijk ook voor goede resultaten. Om deze productie zo goed mogelijk te ondersteunen, bestelt u de vruchtbaarheidsmineralen van onze website. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en kom erachter wat deze mineralen voor positieve werking hebben. Wij bieden u als stierensperma-importeur verschillende producten en diensten aan voor verschillende stieren, waaronder de Brown Swiss stier. Zo helpen wij u graag met het uitzoeken van de juiste stier. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van stierensperma? Ook dan schakelt u ons in.

Schaf deze mineralen aan

Heeft u een veehouderij en heeft u interesse in het aanschaffen van deze mineralen bij ons als importeur? Dat kan! Hiervoor plaatst u snel en gemakkelijk uw bestelling online. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelde producten zo snel mogelijk uw kant op komen. Heeft u vragen over deze mineralen of bent u misschien benieuwd naar andere producten, zoals een sperma ontdooier? Bel gerust en wij voorzien u van het beste advies. Telefonisch zijn wij te bereiken via 038-3333670.

mineralen