Gesekst sperma

Voor gesekst sperma van stieren, kunt u terecht bij GGI-Holland in IJsselmuiden, in de buurt van Zwolle. Ons bedrijf is gespecialiseerd in Duitse stieren en biedt daarnaast ook een ruim en breed assortiment aan sperma van verschillende KI-stieren. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor alle staltoebehoren en andere KI-benodigdheden. Ontdek snel ons gehele assortiment en vind de producten die u nodig heeft, zoals sperma voor de uitbreiding van uw rundvee.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Het opsplitsen van geslachtshormonen bij gesekst sperma

Bij dit soort sperma, worden de geslachtschromosomen opgesplitst. Met het gebruik van gesekst sperma ontstaat er verschil in het DNA van de kalveren. Hierdoor kan het gewenste geslacht doorgefokt worden. Het seksen van sperma heeft in de veehouderij een snelle opkomst. Het seksen van stierensperma geeft nieuwe mogelijkheden in de fokkerij en steeds meer veehouders maken hier dan ook gebruik van. Blijf niet achter en bestel snel uw gesekste stierensperma via onze webshop! U kunt niet alleen bij ons bedrijf terecht voor gesekst sperma, maar bijvoorbeeld ook voor een paringsprogramma voor stieren.

Bel voor meer informatie

Bent u een veehouder en wilt u sperma van een van onze beschikbare stieren aanschaffen? Plaats dan snel en gemakkelijk uw bestelling online en ontvang binnen de kortste keren uw benodigdheden! Denk bijvoorbeeld aan een sperma opslagvat. Voor vragen en meer informatie neemt u contact met ons als importeur op. Dit doet u door te bellen naar 038-3333670. Wij vertellen u graag meer over al onze producten, zoals een dryshipper en verschillende bolussen. 

zwartbond