Stikstofcontainer kopen

Bent u op zoek naar een stikstofcontainer of een stikstofvat dat u kunt kopen voor het vervoeren van sperma van uw stieren? Bekijk dan het gehele assortiment aan containers en vaten van GGI-Holland in IJsselmuiden, in de omgeving van Zwolle. Bij ons bedrijf kunt u terecht voor sperma van verschillende KI-stieren en de benodigdheden hiervoor, zoals het kopen van stikstofcontainers of een stikstofvat voor sperma. Het sperma dat u aanschaft en dat gekoeld bewaard moet worden, slaat u eenvoudig op in stikstofcontainers of een stikstofvat dat u bij ons kunt kopen.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Een stikstofcontainer kopen voor het opslaan van stierensperma

Heeft u een eigen fokkerij? Dan bent u vast en zeker bekend met de stikstofcontainers of het stikstofvat dat u kunt kopen voor het bewaren en vervoeren van het stierensperma dat u bij ons kunt bestellen. Wanneer u een stikstofvat of stikstofcontainers voor sperma wilt kopen, dan heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten. Zo heeft u onder andere de keuze uit een dryshipper en een mushroom, of ga voor een andere stikstofcontainer die u bij ons kunt kopen in het aanbod aan containers en vaten. Ontdek snel de mogelijkheden voor het opslaan van sperma in een stikstofvat of stikstofcontainers die u bij ons kunt kopen en plaats direct uw bestelling online!

Ontdek het volledige aanbod

Wil u ook een stikstofcontainer of een stikstofvat voor het opslaan van sperma kopen? Of bent u meer op zoek naar een sperma ontdooier? Bekijk ons gehele assortiment aan stieren en plaats uw bestelling direct online. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant op komt. Ook wanneer u op zoek bent naar fokkerij- of paringsadvies, staan wij graag voor u klaar.

Bel nu of plaats uw bestelling online

Heeft u vragen over de stikstofcontainer of het stikstofvat dat u kunt kopen voor het opslaan van sperma? Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u het vat correct gebruikt? Neem dan zeker eens contact met ons bedrijf op! Bel hiervoor naar 038-3333670. Daarnaast vertellen wij u ook graag alles over onze stieren. Denk hierbij aan de Effektiv stier. Ook vertellen wij u graag meer over de Sakai stier. Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in Duitse stieren. 

stier