Paringsprogramma voor stieren

Bij GGI-Holland in IJsselmuiden, in de omgeving van Zwolle, kunt u terecht voor een goed en effectief paringsprogramma voor stieren. Daarmee creëert u stieren die volledig bij uw fokkerij en uw fokdoelen passen. Heeft u zelf nog geen paringsprogramma? Ontdek dan snel de mogelijkheden voor een paringsprogramma van ons bedrijf!


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Ontdek ons paringsprogramma voor uw stieren

Wanneer u een eigen stierenfokkerij heeft, dan is het natuurlijk belangrijk dat u een goed paringsprogramma heeft voor uw vee. Een goed paringsprogramma voor uw stieren zorgt ervoor dat u uw fokdoelen op een veilige en efficiënte manier kunt invullen. Met dit paringsprogramma heeft u enkel stieren die helemaal bij uw fokdoelen passen. Ontdek snel alle voordelen van een goed paringsprogramma voor uw stieren en bestel uw stierensperma snel. Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in Duitse stieren. Bekijk het aanbod en ga op zoek naar uw gewenste stier.

Bel en vraag naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd geworden naar meer informatie over een paringsprogramma? Of heeft u misschien een vraag over een van onze stieren, zoals de Marpon stier? Neem hiervoor dan zeker eens contact met ons op en wij voorzien u graag van meer informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 038-3333670. Heeft u vragen over een van onze producten? Ook hiervoor belt u naar ons als stierensperma-importeur!

zwartbond