Red Holstein stier

Wanneer u eigenaar bent van een veehouderij en u wilt deze graag uitbreiden met de Red Holstein stier, dan informeert u hiervoor bij GGI-Holland in IJsselmuiden, regio Zwolle. Wij bieden veehouders verschillende KI-stieren, KI-benodigdheden, mineralenbolussen voor koeien en schapen en handige producten voor stal en erf. Bekijk vandaag nog welke stieren wij allemaal aanbieden en maak uw keuze!


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Red Holstein stier van Amerikaanse afkomst

De Red Holstein stier is een Amerikaanse zwart- of roodbont. Deze stier is een melkras. De stier is mager gebouwd en heeft vrijwel geen bespiering. Naast dat u bij ons terecht kunt voor het aanschaffen van een Red Holstein stier, kunt u bij ons ook stierensperma bestellen van andere stieren. Denk bijvoorbeeld aan een Brown Swiss stier, een Marpon stier of een Sakai stier. Bekijk vandaag nog al de stieren bij ons als stierensperma-importeur en ontdek of er iets voor u tussen zit.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u zelf een fokkerij en heeft u interesse in de Red Holstein stier of andere fokstieren? Wacht dan niet langer en informeer vandaag nog bij ons als importeur naar de mogelijkheden. Dit doet u door telefonisch contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 038-3333670. Wij helpen u graag met het geven van het juiste advies en zoeken naar de juiste stier, bijvoorbeeld een Red Holstein stier. Bekijk vandaag nog al onze diensten en producten.

red holstein stier