Fokstieren

Heeft u een veehouderij en houdt u fokstieren? Dan is GGI-Holland in IJsselmuiden, in de buurt van Zwolle, hét bedrijf waar u moet zijn voor alle benodigdheden. Wij bieden veehouders een breed aanbod aan verschillende KI-stieren, KI-benodigdheden, mineralenbolussen voor koeien en schapen en handige producten voor stal en erf. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod en bestel de juiste producten voor uw fokstieren.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Fokdieren om een uitstekende kwaliteit voort te brengen

Fokstieren worden gebruikt om rundvee van uitstekende kwaliteiten voort te brengen. Fokstieren zijn stieren van 1 jaar of ouder. Wij bieden stiersperma van verschillende soorten stieren die u kunt doorfokken, zoals de Belgisch blauw stier of de First stier. Ontdek vandaag nog al onze stieren uit het assortiment en bekijk of uw gewenste stier er voor u tussen zit. Wij voorzien u graag van het allerbeste advies en zorgen ervoor dat u de juiste stieren vindt.

Bestel de juiste producten

Als u een goed resultaat wilt boeken met uw fokstieren, dan is het uitermate belangrijk om hier de juiste benodigdheden voor te hebben. Deze zijn te bestellen bij ons in de webshop. Daarnaast kunt u bij ons ook stierensperma bestellen. Heeft u vragen aan ons als stierensperma importeur? Of bent u op zoek naar een stier? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 038-3333670. Bekijk ook zeker onze andere producten, zoals mineraalbolussen.

fokstieren