Sperma van stieren opslaan in deze ontdooier

Voor verschillende KI-benodigdheden, zoals voor het opslaan van sperma van stieren een handige ontdooier, moet u bij GGI-Holland in IJsselmuiden, regio Zwolle, zijn. Wij bieden veehouders een breed assortiment aan KI-stieren, KI-benodigdheden, mineralenbolussen voor koeien en schapen en handige producten voor stal en erf. Bent u voor uw veehouderij nog op zoek naar een ontdooier? Dat heeft u hiervoor de juiste partij gevonden.


Stierensperma online bestellen
Duitse fokstieren
Inkruisen mogelijk

Kijk gerust eens in ons online assortiment, bij vragen kan u ons altijd vrijblijvend telefoneren.

Sperma van stieren in ontdooier voor het op temperatuur brengen van sperma

Een goede ontdooier helpt u om de sperma op de juiste temperatuur te houden. Om kwalitatief sperma te gebruiken tijdens het fokken, is het belangrijk dat deze op de juiste temperatuur blijft. Wanneer de sperma op de juiste temperatuur is gebracht, is deze klaar voor gebruik. Zeker voor gesekst sperma is een ontdooier van groot belang. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en bestel direct een eigen ontdooier of andere producten online via onze webshop.

Bestel een eigen ontdooier

Heeft u interesse gekregen in het gebruiken van een ontdooier van ons bedrijf? Dan zijn er verschillende mogelijkheden bij ons als stierensperma-importeur te vinden. Wilt u geen ontdooier bestellen, maar heeft u wel interesse in het bestellen van stierensperma? Ook dan zit u bij ons goed. Wij helpen u graag bij het zoeken van de juiste stier. Denk bijvoorbeeld aan een Marpon stier. U vindt bij ons ook de Fleckvieh. Bel voor al uw vragen en meer informatie naar 038-3333670.

thermometer ontdooien