EU opslag

EU opslag erkenningsnummer: NL 208052 voor GGI-Holland BV

In 2016 heeft GGI-Holland BV de certificering gekregen van het ministerie dat zij een erkende sperma en embryo opslagruimte hebben die volgens de EU richtlijnen gerund wordt. Dat wil zeggen dat al het aanwezige sperma en embryo’s in onze opslag op een EU-waardige manier gewonnen moet zijn op EU-waardige ki-stations en gespoeld zijn door EU erkende ET teams. Het sperma en de embryo’s worden door onze opslagmogelijkheden onder geconditioneerde omstandigheden bewaard.

Met deze erkenning bieden we u de volgende mogelijkheden:

Import en export en opslag van rundersperma:
We kunnen voor u sperma ontvangen uit het buitenland. Daarnaast kunnen wij ook zorgdragen voor de export procedures van uw sperma. Denk daarbij aan een correcte afhandeling van de keuringsaanvragen bij keuringen door de verantwoordelijke autoriteiten (NVWA). Ook kunnen we het transport voor u organiseren in binnen en buitenland voor de verzending van uw sperma naar andere KI stations.

Import en export en opslag van embryo’s:
We kunnen voor u embryo’s ontvangen uit het Buitenland. Daarnaast kunnen wij ook zorgdragen voor de export procedures van uw embryo’s. Denk daarbij aan een correcte afhandeling van de keuringsaanvragen bij keuringen door de verantwoordelijke autoriteiten (NVWA). Ook kunnen we het transport voor u organiseren in binnen en buitenland voor de verzending van uw embryo’s naar andere ET teams.