Stier van de maand: TARMAC

13-05-23 Niet gecategoriseerd

Nieuw op onze stierenkaart is Penn-England TARMAC. Deze nieuwe allrounder had zijn 3e fokwaarde draai met dochters, staat met 2e kalfs dochters wederom in de Duitse top 10 RZG en steeg 6 punten levensduur. Tarmac fokt gezonde koeien met veel melk, goed eiwit uit zeer goed aangehechte ondiepe uiers. Zijn jeugdige vaarzen zijn gemiddeld ontwikkeld en hebben droog parallel beenwerk met gezonde klauwen.

Tarmac is een zoon van Plain Knoll King Royal uit Supershot Tarmac uit de lijn van MS Welcome Colby Taya. Hij scoort voor zowel voor uiergezondheid, klauwgezondheid en levensduur zeer hoog. Tarmac is gegenotypeerd met kappa caseine BB en betacaseine A2/A2 en heeft aAa code 234.

Tarmac Goldblüte:

Op de foto en video onder Tarmac dochter Ari van Buttelstedt Agrar: