Gobeli’s JAMES nu beschikbaar in Nederland!

10-05-23 Niet gecategoriseerd

Voor de exterieurliefhebbers is Gobeli’s James inmiddels ook in Nederland beschikbaar. James is een Sidekick uit Au-Parchy Doorman Jolie EX 95 (mv. Lauthority) , de bekende en zeer succesvolle met excellent 95 punten ingeschreven Europese showkoe . JAMES werd gefokt door het bedrijf Gobeli Holsteins. Zijn moeder Au-Parchy Doorman Jolie EX 95 is het uithangbord van de stal en stamt van het bedrijf van fokker Jean-Pierre Fragnière. Haar grootmoeder is Au-Parchy Anemone EX 92, een Journalist dochter die vele VG- en EX- ingeschreven koeien voortbracht. Jolie haar grootste successen waren het kampioenschap oud en het algemeen kampioenschap op de Expo Bulle in 2019. Op de Europse show in 2019 in Libramont wist ze een 4 plek in de rubriek oude koeien te bemachtigen. In maart 2022 was ze als 6e kalfs koe present op de Swiss Expo en werd ze 2e in haar rubriek.  

Haar dochter Gobeli’s  Chief Juline wist op dezelfde show , slechts enkele weken na haar eerste kalving , eveneens een 1B plek af te dwingen. Met James komt voor het eerst een stier uit deze lijn beschikbaar.  

James is beschikbaar vanaf 19 euro /dosis en gesekst beschikbaar à 39 euro/dosis.
aAa: 243615
Kappa Caseine : AB
Betacaseine: A2/A2

Gobeli’s James
Moeder : Au-Parchy Doorman Jolie EX 95