Julandy: laatste rieten beschikbaar!

09-05-23 Niet gecategoriseerd

Van Julandy konden we op de HHH show in 2015 een prachtige dochtergroep tonen en hij werd een enorm populaire en breed ingezette roodbontstier. Met ruim 11.000 dochters is Julandy de nummer 1 van zijn jaargang in Duitsland bij roodbont met nog steeds royaal positieve cijfers voor productie én exterieur. In Nederland heeft hij dankzij 2.065 jeugdige, goedgeuierde dochters nog altijd +1.095 kg melk met 107 uier, 102 benen en +187 levensduur. Julandy is een Molenkamp Andy zoon uit de beroemde Julia’s van de familie Werler uit Vaassen. Hij leeft al even niet meer maar inmiddels komt ook het einde van de voorraad in zicht. Verzeker u van de laatste rieten als u niet mis wilt grijpen! Julandy kost 21 euro en is in de actie met 15+2.